Nov 11, 2008, 4:22 PM

На баща ми 

  Poetry » Other
878 0 13

Не си отивай, спри се,

ти още имаш дни неизживяни...

Към мен и живота върни се,

аз искам до мен да останеш...

Не я гледай ти нея,

красива е тя, но студена,

ще те грабне с нея без време,

от нашия свят ще те вземе...

Потрай още малко, почакай,

боли, знам, там може би ще е лято,

но ти не тръгвай, аз всичко изплаках,

остани тук при всичко познато...

 

 

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??