На този ден си ти родена,
на този ден си млада и зелена,
да бъдеш ти завинаги така засмяна,
бъди от нас за здраве поздравена.
Една усмивка лъчезарна свети винаги на теб,
едни очи играят весели безчет,
ти винаги дарявай ни със твоя смях и веселба,
бъди ни жива, здрава и най-щастлива на света.
И когато ти четеш това послание,
със радост си спомни за нашия отбор,
букет от рози, дар и пожелания,
приеми от нас целувки и не ни забравяй!!!
20.08.2007
© Мартин Аргиров Все права защищены