20.08.2007 г., 22:38 ч.

На Цеци Колева 

  Поезия » Друга
1014 1 1
Честит Рожден Ден, Цеци,

 

На този ден си ти родена,

на този ден си млада и зелена,

да бъдеш ти завинаги така засмяна,

бъди от нас за здраве поздравена.


Една усмивка лъчезарна свети винаги на теб,

едни очи играят весели безчет,

ти винаги дарявай ни със твоя смях и веселба,

бъди ни жива, здрава и най-щастлива на света.


И когато ти четеш това послание,

със радост си спомни за нашия отбор,

букет от рози, дар и пожелания,

приеми от нас целувки и не ни забравяй!!!



20.08.2007

© Мартин Аргиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бих искала и аз да съм от тоз отбор, хубаво е при вас щом така се обичате. Прекрасно посвещение - като нещата от живота. С обич.
Предложения
: ??:??