1 мая 2007 г., 08:34

на червено... 

  Поэзия
464 0 0
На зелено, червено върви ли?
Питаш ли ме, раната в сърцето ми,
                още кърви ли?

Закъсал съм яко от към любовта,
в този задръстен трафик съм
                 на червено...

Стига вече, светни ми зелено,
не виждаш ли - ни вътре съм, ни вън,
                 като в клетка на студено...

Потопи ме в спокойните зелени тонове,
струйки кръв от сърцето рушат моите планове,
                все не мога да избягам...

Изчезнаха всички други блянове,
ти си миражът в пустинния живот,
               да те настигна все се стягам...
                   

© Любовник Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??