8 апр. 2010 г., 10:54

На чисто 

  Поэзия » Любовная
408 0 0

Душата ми нежна е дълбоко в мен.
И като плаче, и като се радва, сияе.
Искрите в очите ти проникват навсякъде в мен,
непоколебимо, напористо...
Иска ти се и на мен също...
Да загърбим скуката,
да започнем начисто... с любовта.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??