Apr 8, 2010, 10:54 AM

На чисто 

  Poetry » Love
409 0 0

Душата ми нежна е дълбоко в мен.
И като плаче, и като се радва, сияе.
Искрите в очите ти проникват навсякъде в мен,
непоколебимо, напористо...
Иска ти се и на мен също...
Да загърбим скуката,
да започнем начисто... с любовта.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??