12 дек. 2008 г., 22:18

На чисто 

  Поэзия
517 0 1

И последната надежда зарових,
във дълбока дупка си я закопах
и тази мечта по пътя оставих,
мечта, за която толкова мечтах.

От този сън вече се събудих
и весела песничка си запях,
къде грешах досега се чудих,
но грешката не е в мен разбрах.

Много време да страдам загубих
и каква е истината осъзнах,
всички спомени вече изгорих
и тънат дълбоко във прах.

От днес на чисто започнах...

© Ида Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Нали ти си "Вятърното момиче". Можеш и по-добре. Сигурна съм.
    Поздрави!
Предложения
: ??:??