23 июн. 2016 г., 13:22

На дамата с белия чадър 

  Поэзия » Другая
384 0 2

когато не гледаше
рисувах едната
ти вежда
леко вдигната
с прецизност
тънки пръсти
и тънка цигара
през студената вечер
а белия чадър
внасяше цвят
сложен грижливо
до коленете ти

© Любослава Пиринкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??