23 сент. 2021 г., 13:04

На две дружки 

  Поэзия
298 2 6

Можех ли с талант да заразявам,
щях да го направя и безплатно.
Само че единствен Бог решава
кой да гази в неговото блато.

 

Кихайте и кашляйте на воля,
то е ваше изначално право.
Аз ще ида в храма да измоля
не талант за себе си, а здраве!

© Елия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??