23.09.2021 г., 13:04 ч.

На две дружки 

  Поезия
297 2 6

Можех ли с талант да заразявам,
щях да го направя и безплатно.
Само че единствен Бог решава
кой да гази в неговото блато.

 

Кихайте и кашляйте на воля,
то е ваше изначално право.
Аз ще ида в храма да измоля
не талант за себе си, а здраве!

© Елия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??