Дяконе, в сърцата ни си ти,
но сбъднаха ли се твоите мечти?
Вместо чиста, свята република -
театър нечестен за народната публика
и зад завесите мафията дърпа конците
на лъжците, що заблуждават овците
и таз пиеса 26 години продължава.
Стига, искаме нормална държава!
© Георги Все права защищены