14 мая 2011 г., 11:24

На дъщеря ми 

  Поэзия » Другая
663 0 0

Слънчеви лъчи гнезда са свили
в къдриците на твоите коси,
пламнали огньове греят
в зениците на твоите очи!
Такава се опитах
да те нарисувам...
От този опит са родени,
по стените закачени -
картини с птици и цветя,
дръвчета, пролет разцъфтяла...
Вглеждайки се в тях сега
разбирам... така и неуспяла
лицето ти да нарисувам,
душата ти рисувала съм аз...

 

¤ۣۜ๘●•Daisy Patton•●๘¤ۣۜ

© Дейзи Патън Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??