15 апр. 2007 г., 17:00

На дъщеря ми 

  Поэзия
635 0 4
Имам дъщеря прекрасна,
с черни хубави очи,
порасна тя без майчината ласка,
но с грижите на баба и.

И денем, и нощем аз мисля за нея,
разкайвам се пред всеки дори,
когато видя малко детенце,
очите ми се пълнят със сълзи.

Как искам тя да е щастлива,
да бъде най-щастливата в света,
а не да се разкайва за живота,
тъй както правя аз сега.

Бъди щастлива, малка моя,
дори когато аз умра
и нека щастието бди над тебе,
дори във вечността.

© Мария Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??