Днес няма да казваме нищичко.
Очите говорят достатъчно.
И в другите търсиме помощ,
защото това е неправилно.
Мога пред теб да съм истинска,
но няма да бъркам във раната.
Сега съм различна. И силна съм.
Но кой ли така заблуждавам...
Спирам. И без откровения!
Аз нямам права във душата ти.
Целувам те кратко и мислено
и нека това е вината ми ...
© Венета Димитрова Все права защищены