9 июн. 2017 г., 13:21

На едни началници 

  Поэзия » Гражданская
445 0 0

                 Не сте неземни божества

                 дошли от приказна страна.

                 Не съм ви аз нает прислужник

                 и вие ходите във нужник.

 

                 Не сте безсмъртни богове

                 и вази червей ще гризе.

                 Не съм ви аз безлик послушник,

                 на ваште скрупули отдушник.

 

                 Добре, че всичко има край

                 и знам земята не е Рай,

                 но по-спокойно ще заспивам.

                 От мислите си ви изтривам.

© Хари Спасов Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??