Jun 9, 2017, 1:21 PM

На едни началници 

  Poetry » Civilian
446 0 0

                 Не сте неземни божества

                 дошли от приказна страна.

                 Не съм ви аз нает прислужник

                 и вие ходите във нужник.

 

                 Не сте безсмъртни богове

                 и вази червей ще гризе.

                 Не съм ви аз безлик послушник,

                 на ваште скрупули отдушник.

 

                 Добре, че всичко има край

                 и знам земята не е Рай,

                 но по-спокойно ще заспивам.

                 От мислите си ви изтривам.

© Хари Спасов All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??