17 февр. 2019 г., 18:56

На гости на спомена 

  Поэзия
514 2 5

Отидох неканена

на гости на Спомена

с подарък -една стара Мечта.

Плахо почуках

и тихо пристъпих

на мъртвия праг на далечна вина...

И влязох...

Вратата-стих  беше отворена.

Обувките кални събух на страха.

Той спеше усмихнат

под юргана на Волята,

но аз го събудих

и развързах Мига...

 

 

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??