Feb 17, 2019, 6:56 PM

На гости на спомена 

  Poetry
517 2 5

Отидох неканена

на гости на Спомена

с подарък -една стара Мечта.

Плахо почуках

и тихо пристъпих

на мъртвия праг на далечна вина...

И влязох...

Вратата-стих  беше отворена.

Обувките кални събух на страха.

Той спеше усмихнат

под юргана на Волята,

но аз го събудих

и развързах Мига...

 

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??