17 дек. 2008 г., 08:09

На жена ми 

  Поэзия » Любовная
735 0 7

На жена ми




                           Не зная как живял съм досега

                                       без твоите усмивки и целувки,

                           очите ти - планински езера,

                                      а устните ти сладки като мед са...


                          Аз знам, това наивно ти звучи,

                                       клиширано и псевдо-романтично,

                          но всичкото е истина, уви,

                                       не се научих никога да лъжа!


                                                    02:21

                                                  08.05.2001


© Манол Манолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??