На жена ми
Не зная как живял съм досега
без твоите усмивки и целувки,
очите ти - планински езера,
а устните ти сладки като мед са...
Аз знам, това наивно ти звучи,
клиширано и псевдо-романтично,
но всичкото е истина, уви,
не се научих никога да лъжа!
02:21
08.05.2001
© Манол Манолов Всички права запазени