На кино
Очаквам те с роза в ръка,
пред киното, отвън на студа.
И ето ти се появи сега,
красива, усмихната, истинска жена.
Подавам ти цветето с усмивка една,
красива роза, цветето на Любовта!
Гледаме с теб филм за романтика,
за двама влюбени и тяхната съдба.
За трудностите в живота, проблемите в Любовта.
Животът не е като във филма, Истината е една!
Хванала си ме здраво за ръка,
усещам твоята топлина сега.
Устните ни се сливат в целувка една.
Дали и нашата съдба ще е такава?
Ще има ли красив край Любовта?
Не са нужни само приказки и обещания,
понякога те преминават в страдания.
Да се обичаме и борим за Любовта,
да я запазим в сърцата си в нашата душа!
© Валентин Миленов Все права защищены