Feb 1, 2018, 10:02 AM

На кино 

  Poetry » Love
280 0 2

                                                          На кино

 

Очаквам те с роза в ръка,

пред киното, отвън на студа.

И ето ти се появи сега,

красива, усмихната, истинска жена.

 

Подавам ти цветето с усмивка една,

красива роза, цветето на Любовта!

Гледаме с теб филм за романтика,

за двама влюбени и тяхната съдба​.

За трудностите в живота, проблемите в Любовта.

 

Животът не е като във филма, Истината е една!

 

Хванала си ме здраво за ръка,

усещам твоята топлина сега.

Устните ни се сливат в целувка една.

Дали и нашата съдба ще е такава?

Ще има ли красив край Любовта?

 

Не са нужни само приказки и обещания,

понякога те преминават в страдания.

Да се обичаме и борим за Любовта,

да я запазим в сърцата си в нашата душа!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??