10 дек. 2007 г., 10:25

На Коледа ще бъдем двама 

  Поэзия » Любовная
1212 0 11

На Коледа ще бъдем двама

с един копнеж по непознатото.

И вместо във елхата побелялата,

ръцете ни ще се открият в лятото.

 

Един копнеж за лято в зимата

пред нас ще тича млад -

и ще се роди в усмивката - неуловимата,

на чудно новия ни свят.

 

На Коледа ще си измислим зимата,

но с южен вятър и едно море.

С надежда ще дочакаме годината

сред пясъци златисти и едно небе.

 

 

© Владислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??