26 мар. 2010 г., 21:25

На края 

  Поэзия » Любовная
656 0 10

Ще си спомнят ли  устните

как  са го целували,

ще подадат ли език на ръждата му...

или алергични са към прашните спомени...

Ще стигне ли капката гориво

да лумне парещо дихание...

и пак недокоснати да се огледат

две чаши алкохолно оправдание.


А всъщност виновно е времето,

че остана им малко,

на дъното...

За размазания блясък в очите

и за непасналите прегръдки

виновно е...

И пак то изпука им клоните,

в танца да не се преплитат,

в последния сезон на бурите

схванати ще се опират...

 

 

 

© Стеляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??