26 авг. 2012 г., 17:39

На кръстопът 

  Поэзия » Другая
479 0 1

И ти дойде, подаде ми ръка
и тръгна да ме водиш някъде нататъка.

 

Към неизвестното,

което сам не знаеше къде е.

 

Изгуби пътя, изостави ме,

а после пак при мене се завърна.

 

Без много обяснения,

с не малко обвинения,

по пътя пак поехме заедно.

 

Сега стоим на кръстопът

и всеки в другата посока,

на ляво ти, на дясно аз,

а после на обратно

и обратно пак...

 

във вечната игра на (.....)

 

© Пролет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • ...свят широк, пътища много...
Предложения
: ??:??