16 мар. 2008 г., 18:35

На леда 

  Поэзия » Любовная
737 0 2

На леда 

 

Плъзни се с мене по леда,

плъзни се и със мен танцувай,

в нежната усмивка на нощта

затвори очи, на момента се любувай!

 

Подай ми своята ръка,

с твойто тяло усети ме,

влей се в моята душа,

в танца зимен съблазни ме!

 

Нека бъдем северно сияние,

дъга, пулсираща в нощта,

отдай се на познатото желание,

сладка люлка на страстта.

 

Ела, със мене понеси се...

Ела, не искаш ли да полетим?...

Под звездите ярки и сребристи

двама на леда да изгорим...

 

© Йона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??