На леда
Плъзни се с мене по леда,
плъзни се и със мен танцувай,
в нежната усмивка на нощта
затвори очи, на момента се любувай!
Подай ми своята ръка,
с твойто тяло усети ме,
влей се в моята душа,
в танца зимен съблазни ме!
Нека бъдем северно сияние,
дъга, пулсираща в нощта,
отдай се на познатото желание,
сладка люлка на страстта.
Ела, със мене понеси се...
Ела, не искаш ли да полетим?...
Под звездите ярки и сребристи
двама на леда да изгорим...
© Йона All rights reserved.
с обич, Йона.