23 июн. 2007 г., 01:21

На леля Ванче 

  Поэзия
670 0 0
На скъпата леля Ванче,
която винаги вдъхва надежда,
с усмивка на пролетно цвете,
дори всичко да е безнадеждно.

Бъди жива и здрава
обич на всички дарявай,
нека те уважават ти го заслужаваш!

25.05.2006 г.

© Мариета Аргирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??