23.06.2007 г., 1:21 ч.

На леля Ванче 

  Поезия
659 0 0
На скъпата леля Ванче,
която винаги вдъхва надежда,
с усмивка на пролетно цвете,
дори всичко да е безнадеждно.

Бъди жива и здрава
обич на всички дарявай,
нека те уважават ти го заслужаваш!

25.05.2006 г.

© Мариета Аргирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??