В кръговрат на следите,
докато видим ябълков цвят
и наши звезди.
Докато те залюлея на люлка,
прошепна те в стих.
Докато се срежа на светлото
и прокърви,
до последния изгрев
ще си палим светулки
и ще стъпваме в необятното.
Безрезултатно ли?
© Йоана Все права защищены
Поздрав!