23 февр. 2011 г., 19:50

На мама 

  Поэзия
647 0 0

Защо когато паднеш,

толкова боли?

И защо светът се тъй стовари

именно на твоите плещи?

С какво, кажи ми, съгреши,

та слана душата ти попари?

Защо теб Бог наказва

за чуждите дела?

И защо Той мен помазва

с неизречените ти слова?

Аз виждам твойта мъка

в уморените от плач очи.

Мамичко, без теб загивам,

знам, че те боли...

Но се бори!

© Анита Райкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??