6 июн. 2008 г., 12:55

На мама 

  Поэзия
672 0 3
 

 

 

                   От твойта гръд съм аз закърмена,

                   от твойта младост си ми дала,

                   посочвала си ми и пътя,

                   дори когато път е нямало.

 

 

                   Във дни и нощи неспокойни,

                   във радости и грижи,

                   Ти до мене си била,

                   за мен си мислила.

 

 

                  Отгледала си ме така

                  със твоето сърце голямо.

                  Затуй с усмивка на уста

                  Ти казвам днес:

 

 

                 „Благодаря ти, Мамо!"

 

 

 

(16-17 май 2008г. Град Пловдив - след премиерата на Димитрина Чакова в Балабановата къща)

© Весела Славова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??