6 февр. 2010 г., 18:48

На мама 

  Поэзия
644 0 3



Аз виждам нашата градина,
засетите от теб цветя
и как година след година
под твойта нежност и ръка

израстнали са със любов.
Както отгледала си мен
така, че днес да мога смело
да кажа: "Вярвам, най-блажен

е тоз, що обич получава
от майка си, която дава
във всичко своята душа."

Затуй ръката, туй посяла,
живот на тях и мене дала,
целувам и благодаря.



© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??