5 окт. 2013 г., 19:52

На мама с много любов 

  Поэзия » Другая
488 0 0

          НА  МАМА

   С МНОГО ЛЮБОВ

 

Една жена ни е дарила

с живот, с любов, с мечти,

една жена е посветила

на нас свойте дни...

 

Това е МАМА, не забравяй,

това е Тя, с любов и плам,

тя бди над нас и ни закриля

във този свят голям...

 

Благодаря ти, МАМО !!! :)

© Вал Герх Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??