Oct 5, 2013, 7:52 PM

На мама с много любов 

  Poetry » Other
489 0 0

          НА  МАМА

   С МНОГО ЛЮБОВ

 

Една жена ни е дарила

с живот, с любов, с мечти,

една жена е посветила

на нас свойте дни...

 

Това е МАМА, не забравяй,

това е Тя, с любов и плам,

тя бди над нас и ни закриля

във този свят голям...

 

Благодаря ти, МАМО !!! :)

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??