10 окт. 2006 г., 16:16

Na Miro 

  Поэзия
662 0 2

Вятър в косите сплита венец,
капки роса в очите блестят.
Някъде там под тази роса
парят гореши сълзи.
Огън в сърцето ми бавно гори,
въглени черни оставят следи.
Ще помоля вятъра каптите роса да пресуши,
вятъра да приглади моите коси,
но къде си ти?


 

© Ваня Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??