На моите родители
Нямаше да бъда аз на този свят,
ако не бяхте вие мене сътворили,
мислите си искам аз да споделя,
обичта си силна към вас да изразя
и думи благодарни пак да изрека,
трепетно застанала пред вас сега.
Едни за мен сте вие на света,
радост и опора сте във трудността,
обич и подкрепа ми дарявате в деня,
дланите ми стопляте в студа
и закриляте ме винаги в беда.
Тези думи искрено ви ги дължа,
едва ли грижил би се друг за мен така,
липсата ви трудно бих могла да понеса
и с обич ви прегръщам и двамата сега.
© Мартина Все права защищены