29 окт. 2007 г., 14:17

На моя дядо... 

  Поэзия » Другая
1594 0 5
Живееше всеотдайно, раздаваше с душа,
обичаше безкрайно, покорявайки света!
Ще помним вечно усмивката твоя,
ще помним вечно твоето лице,
дано си намерил ти там покоя,
където отлетя с ангелски криле!!!

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??