Oct 29, 2007, 2:17 PM

На моя дядо... 

  Poetry » Other
1637 0 5
Живееше всеотдайно, раздаваше с душа,
обичаше безкрайно, покорявайки света!
Ще помним вечно усмивката твоя,
ще помним вечно твоето лице,
дано си намерил ти там покоя,
където отлетя с ангелски криле!!!

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??