29.10.2007 г., 14:17 ч.

На моя дядо... 

  Поезия » Друга
1472 0 5
Живееше всеотдайно, раздаваше с душа,
обичаше безкрайно, покорявайки света!
Ще помним вечно усмивката твоя,
ще помним вечно твоето лице,
дано си намерил ти там покоя,
където отлетя с ангелски криле!!!

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??