8 янв. 2009 г., 14:43

На моята единствена любов 

  Поэзия » Белые стихи
841 0 4

За две ръце, протегнати към мене,

бих дала всичко мое на света,

да сгреят с устни този ледник,

наричан философски с името душа.

За тебе, мили, бих обърнала земята,

да мога да докосна твоите лъчи,

защото ти си слънце, светлината

на мрачните ми сиви, депресивни дни.

Защото ти си моето  богатство,

намерих те самотно да блестиш

и те обикнах с обич вечно-бясна,

която е завинаги, дори и да е миг.

© Камелия Кацарска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??