8 мая 2011 г., 17:33

На моята любима 

  Поэзия
573 0 1

Разглеждам русите коси

и хубавото ти лице.

Единствената си ми ти,

която любя от сърце.

 

Не мога да не ти призная,

че аз копнеех всеки ден.

Копнеех заради оная,

която липсваше на мен.

 

Сега като те притежавам

и няма по-щастлив от мен.

Няма и да има, вярвам,

щом като си ти до мен.

 

Щастлив съм, че те притежавам

и още повече богат.

Защото аз те притежавам

като неземна благодат.

© Дончо Минчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??