8.05.2011 г., 17:33 ч.

На моята любима 

  Поезия
564 0 1

Разглеждам русите коси

и хубавото ти лице.

Единствената си ми ти,

която любя от сърце.

 

Не мога да не ти призная,

че аз копнеех всеки ден.

Копнеех заради оная,

която липсваше на мен.

 

Сега като те притежавам

и няма по-щастлив от мен.

Няма и да има, вярвам,

щом като си ти до мен.

 

Щастлив съм, че те притежавам

и още повече богат.

Защото аз те притежавам

като неземна благодат.

© Дончо Минчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??