27 авг. 2008 г., 14:51

На най-прекрасната 

  Поэзия » Любовная
785 0 13
Знаеш ли, че си най-прекрасната.
Друго е да го чуеш в рими.
Моите божествени слова
откриват хоризонти необозрими.
Казвали ли са ти искрено,
че усмивката ти топи ледове.
Заради нея бих те последвал
дори и в други светове.
Казвали ли са ти честно,
че душата ти ухае на зюмбюл.
От твоите бисерни галещи думи,
по-нежно нещо не бях чул.
Казвам ти съвсем сериозно,
че този стих е само за теб
и още десетки, стотици други,
чакат с нетърпение своя ред.
Ако сърцето ти е от камък,
веднага или утре забрави ме.
Но ако обич то може да чувства,
произнасяй с любов моето име.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??