На нашето място
Там на нашето място -
със вкусните гъби
и любимата сервитьорка,
бяхме много щастливи
и безброй много пъти
бяхме с тебе любимата двойка.
Беше май, после юли,
дойде и септември,
януари нахлупи калпака...
Там на нашето място
и от студ да трепериш,
ти отново ме чакаш и чакаш...
Помни нашата маса,
до ъгъла вдясно,
как във водката съскаше лед...
И се гледахме влюбено,
и целувахме чашите,
все едно се целувахме с теб.
Там на нашето място,
във старата кръчма -
и мечтите отново са същите.
На обяд във дванайсет
и безброй много пъти
тук със теб ще се връщаме.
© МАРИЯНА ФИЛИПОВА Все права защищены