Dec 9, 2011, 9:40 AM

На нашето място 

  Poetry
655 0 0

На нашето място

 

 

Там на нашето място -

със вкусните гъби

и любимата сервитьорка,

бяхме много щастливи 

и безброй много пъти

бяхме с тебе любимата двойка.

Беше май, после юли,

дойде и септември,

януари нахлупи калпака...

Там на нашето място

и от студ да трепериш,

ти отново ме чакаш и чакаш...

Помни нашата маса,

до ъгъла вдясно,

как във водката съскаше лед...

И се гледахме влюбено,

и целувахме чашите,

все едно се целувахме с теб.

Там на нашето място,

във старата кръчма -

и мечтите отново са същите.

На обяд във дванайсет

и безброй много пъти

тук със теб ще се връщаме.

© МАРИЯНА ФИЛИПОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??