6 дек. 2007 г., 11:21

На Никола Гигов 

  Поэзия » Философская
1343 0 20
Душата ти - планинско цвете,
сърцето ти - родопски чан.
Докрай се сливаш с Битието,
от обич слънчева огрян.

Цъфти природата чудесна
в хармония, любов и мир.
Орфеевите дивни песни
огласят целия Всемир...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??