Dec 6, 2007, 11:21 AM

На Никола Гигов 

  Poetry » Phylosophy
1342 0 20
Душата ти - планинско цвете,
сърцето ти - родопски чан.
Докрай се сливаш с Битието,
от обич слънчева огрян.

Цъфти природата чудесна
в хармония, любов и мир.
Орфеевите дивни песни
огласят целия Всемир...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??