4 апр. 2018 г., 14:50  

На пейка стара 

  Поэзия » Любовная
351 1 0

На пейка стара бяха той и тя,
в прегръдка – двама млади.
Звезда в небето прелетя
душа нагоре се отправи.


Сърца обичащи са слепи,
прехласнати докрай в любов.
Красивите не са заети,
да плачат те за чужд живот.


Сега поглеждам пейка стара,
в прегръдка тя с друг седи.
А той – със себе си е скаран,
напразно спомени реди.


31.03.2018 година
 
 
 

 

© Светлан Тонев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??