НА ПЛАЖА
Море и плаж.
Над плажа – мараня.
А върху пясъка лежи … - свиня!
И друга там!
А там лежи и друга!
А там – шопар със своята съпруга!
А оня там на тлъст мечок прилича…!
Тук-там
ще зърнеш хубаво момиче
или дете – “На замък” да играе!
Ах, хора,
моля ви,
ме събудете:
на черноморието ли съм аз,
или във Залива на плажа на свинете?
И как ли
този феномен се обяснява –
уж в криза сме, а пък народът затлъстява?!
© Ангел Чортов Все права защищены
Рано ме усмихна!